Formació contínua per a Professionals de l’enginyeria de forests


PROPERES ACCIONS DE FORMACIÓ PROMOGUDES PEL CEFC PER A PERSONES COL·LEGIADES

El CEFC coordina, organitza i col·labora en diverses accions de formació en l’àmbit professional de l’Enginyeria de Forests i en d’altres d’interès per a l’activitat professional de les persones col·legiades. Per afinitat d’objectius, la formació del CEFC sol realitzar-se en col·laboració amb l’Associació d’Enginyers de Forests a Catalunya.

Actualment estem treballant en una nova oferta formativa pròpia. Aquí s’anirà oferint la informació corresponent a mesura que es concretin les activitats.


CURS: DIRECCIÓ D’OBRA I COORDINACIÓ DE SEGURETAT I SALUT EN L’OBRA FORESTAL

Formació dirigida a enginyers/eres de forests, enginyers/eres tècnics forestals i estudiants de les respectives titulacions.

Organitzat pel CEFC a la ETSEAFIV UdL.

20 i 31 de maig de 2024. 12 hores. Modalitat presencial amb opció de connexió online.

Preu de 50€ per a alumnes de grau i màster a la UdL, 150€ per a persones col·legiades i precol·legiades i 250€ per a persones titulades no col·legiades.

Descripció del curs en aquest document i inscripcions en aquest enllaç.


FORMACIÓ CONTÍNUA COIM

El portal de formació contínua del COIM és el principal accés a accions de formació per a les persones professionals de l’Enginyeria de Forests. Al canal de youtube hi ha un repositori de seminaris online.


JORNADES TÈCNIQUES SILVÍCOLES EMILI GAROLERA

A més a més, el CEFC col·labora anualment a les Jornades Tècniques Silvícoles Emili Garolera organitzades des del Consorci Forestal de Catalunya. Aquestes jornades ofereixen un marc ideal per conèixer diferents experiències de gestió en l’àmbit forestal de marcat caràcter pràctic.


Per qualsevol proposta o requeriment de contingut de formació d’interès per al col·lectiu de l’Enginyeria de Forests, podeu contactar-nos per mail a formacio@cefc.cat.