Formació contínua per a Professionals de l’enginyeria de forests


PROPERES ACCIONS DE FORMACIÓ PROMOGUDES PEL CEFC PER A PERSONES COL·LEGIADES

El CEFC coordina, organitza i col·labora en diverses accions de formació en l’àmbit professional de l’Enginyeria de Forests i en d’altres d’interès per a l’activitat professional de les persones col·legiades. Per afinitat d’objectius, la formació del CEFC sol realitzar-se en col·laboració amb l’Associació d’Enginyers de Forests a Catalunya.

Actualment estem treballant en una nova oferta formativa pròpia. Aquí s’anirà oferint la informació corresponent a mesura que es concretin les activitats.


FORMACIÓ CONTÍNUA COIM

El portal de formació contínua del COIM és el principal accés a accions de formació per a les persones professionals de l’Enginyeria de Forests. Al canal de youtube hi ha un repositori de seminaris online.


JORNADES TÈCNIQUES SILVÍCOLES EMILI GAROLERA

A més a més, el CEFC col·labora anualment a les Jornades Tècniques Silvícoles Emili Garolera organitzades des del Consorci Forestal de Catalunya. Aquestes jornades ofereixen un marc ideal per conèixer diferents experiències de gestió en l’àmbit forestal de marcat caràcter pràctic.


Per qualsevol proposta o requeriment de contingut de formació d’interès per al col·lectiu de l’Enginyeria de Forests, podeu contactar-nos per mail a formacio@cefc.cat.