Taller d’instamaps

1 minut de lectura

Data

28 de febrer de 2019

On

Tremp

Més informació

http://www.icgc.cat/L-ICGC/Agenda2/Taller-d-Instamaps-a-Tremp
Instamaps (www.instamaps.cat) és una plataforma web de l'Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya (ICGC) que permet als usuaris explorar la geoinformació de Catalunya i també de la resta del món, crear els seus propis mapes de manera ràpida i fàcil, visualitzar-los en tot tipus de dispositius, incrustar-los en una pàgina web o blog i compartir-los a les xarxes socials.
Instamaps ha estat dissenyat per facilitar l'ús i la difusió de geoinformació. Permet crear, publicar i compartir informació geogràfica a través de mapes i visors de forma fàcil, ràpida i molt gràfica.
El taller va adreçat a tots els usuaris. Es farà un repàs de les diferents funcionalitats i possibilitats de la plataforma, a partir de la realització de 3 mapes concrets, que permetran mostrar les possibilitats i funcionalitats de l'eina. També es farà un repàs de les noves funcionalitats i millores del nou redisseny, que dona a Instamaps una imatge actual i més adaptativa al mòbil.

Instamaps. Galeria, visor i editor. Eines
Mapa 1. En base a la creació i l'ús de geoinformació per part de l'usuari (turisme, excursionisme).
Mapa 2. En base a la pujada de dades des d'arxius i estilització (mapes d'estats, mapa a partir de la informació pròpia dels usuaris).
Mapa 3. En base a la pujada de dades del núvol i visualització. Consum de serveis de dades al núvol (mapes dinàmics, dades obertes).

No serà necessari l'ús d'ordinadors per part dels assistents.