Qui som

L’estructura del Col·legi té com a base la Junta electa. Aquesta Junta està formada per un Degà, dos Vicedegans (un dels quals és també Vocal per la província de Barcelona) i dos Vocals provincials més, per a les províncies de Girona, Lleida i Tarragona. Tant el Degà, com els Vicedegans tenen funcions representatives. Els Vocals provincials també les tenen en l’àmbit de la seva província.
Per altra banda, aquesta estructura bàsica basada en el territori no és adequada per complir els objectius del nostre Col·legi i Associació. Així doncs, ens estructurem en equips de treball que donen resposta a unes finalitats clarament delimitades tant territorials com estructurals.

Junta Comissions

Junta

Degà: Víctor Resco de Dios. Enginyer de Forests per la Universitat de Lleida i Doctor per la Universitat de Wyoming. Ha estat professor a la Universitat de Sídney, i actualment treballa com a Investigador Ramón y Cajal dins l’àmbit dels incendis forestals i del canvi climàtic a la Universitat de Lleida. Entre d’altres, ha col·laborat en l’elaboració del 5è informe de Canvi Climàtic de les Nacions Unides (IPCC).

Vicedegà: Iñigo Rebollo San Miguel. Enginyer de Forests per la Universitat de Lleida. Activitat professional desenvolupada en el sector privat, ja sigui com a tècnic de consultoria o autònom, abastant diversos àmbits com ara l’obra civil, l’urbanisme, la prevenció d’incendis, la jardineria o el seguiment d’obres.

Vicedegana i Vocal per Barcelona: Marta Martínez Subirà. Enginyera de Forests per la Universitat de Lleida i ET Agrícola per la UPC. Ha treballat a l'empresa privada principalment i en diferents àmbits: estudis ambientals, residus, projectes forestals i projectes agrícoles. També ha participat en projectes de recerca a Turí (Itàlia), i treballat en projectes de Desenvolupament a Moçambic.

Vocal per Girona: Núria Nadal Salellas. Enginyera de forests per la Universitat de Lleida. Activitat professional desenvolupada a l’empresa pública Forestal Catalana, S.A. principalment en la redacció de plans i projectes.

Vocal per Lleida i Tarragona: Daniel Oliach Lesan. Enginyer de Forests per la Universitat de Lleida. Actualment responsable de l'Àrea de productes forestals no fusters del Centre Tecnològic Forestal de Catalunya, compta amb més de 15 anys d'experiència en el cultiu i aprofitament de tòfones. És secretari de l'Associació de productors de tòfona de Catalunya i de la Federació Espanyola d'Associacions de Truficultors, a més de membre de la Junta Directiva del Consorci Europeu Tòfona i Tubericultura (CRETT) i membre fundador del Grup Europeu Tuber (GET).

Comissions

Estem en obres. Properament afegirem la informació sobre les diferents comissions. Disculpeu les molèsties