Empreses on donen serveis els nostres col·legiats

Des del Col·legi d'Enginyers de Forests i des de l'Associació d'Enginyeria del Medi Natural entenem que la formació com Enginyer/a de Forests atorga al titulat una sèrie de valors com ara l'honestedat, la perseverança, l'eperit crític, etc. que fan que considerem que les empreses o institucions que compten amb un/a tinguin un caràcter de servei d'alta qualificació. Per aquesta raó us oferim ací un llistat de les empreses on es pot trobar el servei de col·legiats/-des Enginyers/res de Forests o d'empreses fundades per aquests/es.
Val a dir que un percentatge important dels col·legiats i col·legiades treballen en institucions públiques, como ara la Generalitat de Catalunya, les Diputacions Provincials, els Consells Comarcals, Ajuntaments, Centres de Recerca, etc. i per tant, ja us estan donant un servei sense la necessitat de contractar-lo. Les Enginyeres i Enginyers de Forests donen serveis dins els ecosistemes forestals des de fa més de 150 anys.
El visat i el resgistre de treballs professionals us donarà una garantia extra a qualsevol treball que encarregueu a un/a Enginyer/a de Forests, ja que és sotmès a revisió i a més li cobreix una assegurança de responsabilitat civil. No dubteu en confiar en qualsevol dels nostres col·legiats.

Empreses

E-Stratos Geosystems, SL

Col·legiats:
  • Víctor Montilla Prieto - col núm 6516 - Telèfon: 665 938 947
Serveis:
  • teledetecció dedicada al sector agrícola i del medi ambient, amb tecnologia satèl·lital amb una freqüència garantida setmanal i una resolució de 3 metres per píxel
  • estudis a la carta amb equips propis UAV
Web: www.e-stratos.eu
Telèfon: 665 938 947
e-correu: v.montilla@e-stratos.eu