Els bolets de les Valls d’Àneu: diversitat, ecologia i gastronomia

menys de 1 minut de lectura

Data

21-22 de setembre de 2019

On

Esterri d'Àneu

Més informació

/documents/Esterri d'Aneu_210919_190614.pdf
Les Valls d’Àneu es caracteritzen per tenir una important biodiversitat, sobretot en fauna i flora, objecte de conservació i divulgació i dos parcs, el de l’Alt Pirineu i el d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici. Però la biodiversitat fúngica, és a dir, els bolets, és força desconeguda per tothom, a excepció dels micòlegs.
Amb aquesta jornada es pretén donar a conèixer aquesta important diversitat fúngica de les Valls d’Àneu, amb espècies mediterrànies, centreeuropees i alpines, i alhora aprofundir en el seu paper ecològic i els seus usos, principalment el gastronòmic.
La jornada va destinada a persones del ram del turisme rural i restauració, educació ambiental, gestors entorn natural i altres professionals que vulguin aprofundir en el coneixement dels bolets i la seva gastronomia.

Actualizat: