II Jornades de Recerca del Parc Natural de l’Alt Pirineu

1 minut de lectura

Data

2 de maig de 2019

Data finalització

4 de maig de 2019

On

Burg

Més informació

http://parcsnaturals.gencat.cat/ca/detalls/Noticia/08-04-2019_II-Jornades-Recerca
Amb motiu del Dia Europeu de la Xarxa Natura 2000, el Parc Natural de l’Alt Pirineu organitza, del 2 al 4 de maig a Burg, les II Jornades de Recerca, amb el desig de difondre i posar en valor la recerca científica duta a terme en l’àmbit del Parc en els darrers anys.
Dels nombrosos equips d’investigadors que han realitzat estudis en l’àmbit del Parc aquests 15 anys, cal destacar el Grup de Recerca en Àrees de Muntanya i Paisatge (GRAMP) i el Grup d'Arqueologia d'Alta Muntanya (GAAM) de la Universitat Autònoma de Barcelona. Durant aquests anys han generat diverses línies de recerca en l’àmbit del Parc, han publicat nombrosos articles de referència i han divulgat la recerca a través d’onze cursos realitzats al Centre d’Art i Natura de Farrera i coorganitzats amb el Parc Natural de l’Alt Pirineu.
Una altra iniciativa que involucra a diferents equips i institucions i que també ocuparà bona part de les II Jornades de Recerca és el projecte LIFE LimnoPirineus, dedicat a la conservació d’espècies i hàbitats aquàtics de l’alta muntanya dels Pirineus. En el marc d’aquest projecte, es fan accions de recerca, conservació i divulgació al Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, al Parc Natural de l’Alt Pirineu i a l’Estanho de Vilac, a la Vall d’Aran.
Data límit d'inscripcions: 28 d'abril.

Actualizat: